Programma

Anita's Retail Training

VIP-dag

Een hele dag 1 op 1 aan de slag met je bedrijf. Vantevoren geef je aan waaraan je wilt werken. Aan de hand van een werkboek, speciaal toegespitst op jouw vraag, gaan we aan de slag.

Resultaat voor jou als ondernemer: handvatten welke zaken je moet aanpakken om te groeien..

 

Step into your business

Een reis van duizend mijl, begint met de eerste stap....

Wie dan denkt: duizend mijl....dat kan ik niet overzien, MAAR 1 stap en niet morgen maar vandaag. Ja, dat moet toch lukken.

Stap voor stap, aan de hand van een stappenplan, je bedrijf neerzetten.

Resultaat voor jou als ondernemer: overzicht in een stappenplan om de focus te houden om ook "aan" je bedrijf te werken.

 

 

Boost your Business

In een kleine groep, minimaal 3, maximaal 6, leer ik jou ondernemersvaardigheden, zodat jouw bedrijf gaat groeien. Ik ben jouw "stok achter de deur". Gedurende een periode van 5 maanden zien wij elkaar maandelijks. De training bestaat uit de volgende onderdelen: Boost your sales, boost your income, boost your communication, boost your negotiation, boost your campaigns. Je krijgt per keer een huiswerkopdracht, we hebben een bijeenkomst van een dagdeel (4 uur) inclusief een lunch en in de week erna een individueel skype-gesprek van 1,5 uur.

Resultaat voor jou als ondernemer: meer omzet.

 

 

Boost your Business executive

Om een succesvol bedrijf te hebben,is het belangrijk om te weten waar je heen wilt met je bedrijf en hoe je daar komt. Ik ben jouw routeplanner en GPS. We gaan 1 op 1 aan de slag: in een periode van 8 weken met 8 huiswerkopdrachten, 4 skype-gesprekken van 1,5 uur en 4 dagdelen. Intensief, maar in een korte periode hard werken aan je bedrijf levert wel resultaat op!

Resultaat voor jou als ondernemer: het fundament gelegd voor het verder bouwen aan je bedrijf.

Stay Focused

Het jaarprogramma om jezelf te blijven uitdagen en te blijven werken "aan" je bedrijf. Elk kwartaal hebben we contact met elkaar om je bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien. Blijf dromen, brainstormen en sparren.

Resultaat voor jou als ondernemer: 4 x per jaar goed nadenken over waar je naar toe wilt met je bedrijf.

 

 

Mijn programma's zijn gebaseerd op de aanvragen van mijn klanten, echter, zij zijn niet beperkt tot de hier beschreven onderdelen. Als ik je op een andere manier kan helpen, dan hoor ik dat graag!

 

 

 

 

 

The ART of being chosen

The ART of educating to buy

The ART of buying

The ART of selling

The ART of being creative

The ART of being the face of your company

Klanten vinden

Klanten binden

Collecties samenstellen

Verkooptraining

Brainstormen

Imago

Algemene Voorwaarden | Contact | Disclaimer | Privacy Policy | KvK: 04047561 | BTW: NL1951.50.946.B01

 

©2014 The ART of Retail - Design by: SMV